Kerstpakketten voor vrijwilligers

De vrijwilligers van de Avond4daagse Scherpenzeel hebben een kerstpakket ontvangen ism Hoogvliet Woudenberg. Dit jaar is de 40ste editie gehouden van de Avond4daagse. Het waren hele geslaagde dagen, waarin met veel plezier is gewandeld. Als dank voor hun inzet kregen alle vrijwilligers en bestuursleden een kerstpakket. Op de foto: voorzitter Avondvierdaagse Scherpenzeel Ad Verbeek, vrijwilliger Rob Krens en Ronald van den Breemer, supermarktmanager Hoogvliet Woudenberg.

Vrolijke laatste wandelavond

Het mooie weer bleef maar aanhouden, waardoor ook de laatste avond onder zomerse omstandigheden is gelopen. Ook nu weer een banaan van Hoogvliet en een ijsje, dit keer in de vorm van een bonnetje, van de Pitstop. Prijswinnaars van de originaliteitsprijs: 1e: Glashorst (10km), 2e: Dorpsbeuk (5km) en 3e: Beatrixschool (5km).

Warme woensdagavond

De derde wandelavond ging eerst door het dorp. Via de Vijverlaan, Koepellaan en Nieuwstraat naar de eerste controlepost bij de TOP-plek. En daar deelde Hoogvliet appels uit. Van die lekkere koude appels, heerlijk met het warme weer! Aan het einde van de route stond Prins Reinigingstechniek met het welbekende Raketje van Fredje. Deze ijsjes gingen er goed in bij de wandelaars!