Welkom

De 41e editie van de Avondvierdaagse was dit jaar van maandag 3 t/m donderdag 6 juni 2019. Het waren drie fantastische wandelavonden, met routes van 5 en 10 kilometer. Drie, in plaats van vier avonden, omdat de dinsdag vanwege de slechte weersverwachtingen niet door ging.

Het thema was: 'Daar zit muziek in'. Tijdens de laatste wandelavond, vielen groepen met mooie outfits in de prijzen. De eerste prijs ging naar De Wegwijzer (5 km), zij hadden instrumenten mee en zongen leuke liedjes. De tweede prijs was voor de Dorpsbeuk (5 km) en de Dorpsbeuk (10 km). Ze wonnen allemaal tegoedbonnen van Kwalitaria De Pitstop.

De wandelaars werden ook dit jaar verwend met traktaties van lokale ondernemers. De Hoogvliet met twee dagen fruit, De Breehoek met noten- en boterkoek en Prins Reinigingstechniek met ijsjes.

Bekijk in een paar minuten de terugblik op de Avondvierdaagse 2018

Wil je nog even nagenieten van de sfeer? Klik dan hier om de foto's te bekijken!
En natuurlijk kun je ook kijken op onze facebook pagina, waar ook alle foto's en zelfs nog wat filmpjes te zien zijn. Tag jezelf en je vrienden in de foto's! En ook als je geen facebook account hebt kun je gewoon onze pagina bekijken: www.facebook.com/avondvierdaagsescherpenzeel

Wij kunnen de Avondvierdaagse in Scherpenzeel niet organiseren zonder de steun van onze sponsors! Allereerst bedanken wij onze hoofdsponsors Interface en E&P Scherpenzeel. Maar uiteraard ook alle andere sponsors: Van Heugten Transport, Kluswijs, de Pitstop, Hoogvliet, Prins Reinigingstechniek, Marktkraamverhuur L.A. Hannisse, De Breehoek enĀ alle adverteerders van de avondvierdaagse krant.

De volgende Avondvierdaagse is van maandag 8 t/m donderdag 11 juni 2020.